Tietoa meistä

Henkilöstön perustama ja omistama

Yrityksemme on sosiaali- ja terveysala henkilöstön perustama itsenäinen yhteiskunnallinen osakeyhtiö, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista sekä ravintola- ja ateriapalveluja. Yritys syntyi osana Tampereen kaupungin ja Sitran yhteishanketta, jossa yrittäjäksi lähteminen oli avoinna kaikille halukkaille. Hankkeessa löytyi kaksi yrittäjää, jotka perustivat yrityksen heinäkuussa 2013. Omistuspohja on vuosien saatossa laajentunut, kun osa henkilöstöstä on lähtenyt yritykseen osakkaiksi.

Yrityksen toiminnan ensisijaisena tarkoituksena on tuottaa mahdollisimman paljon positiivisia vaikutuksia yhteiskunnassa. Toiminnan keskiössä on ikäihmisten hoivan laadun ja vaikuttavuuden kehittäminen, jonka mahdollistaa osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Laadukkaan ja luotettavan hoivan vaikutukset eivät rajoitu vain asiakkaisiin, vaan vaikutukset heijastuvat myös asukkaiden omaisiin ja lähipiiriin.

Yrityksen saamat tunnustukset

Hoivakotimme Kontu Toukola sai vuoden 2018 Pirkanmaan vuoden työnantajakilpailussa kunniamaininnan ja yleisöäänetyksen voiton.

Kontukoti ja Konnun henkilöstö saivat Tampereen kaupungin I luokan kultainen ansiomitali kunnianosoituksena tamperelaisten ikäihmisten eteen tehdystä työstä.

2.0 Oy:n osakas ja hallituksen puheenjohtaja Rajkumar Sabanadesan oli yksi vuoden 2019 maahanmuuttajayrittäjä -kilpailun kolmesta finalistista.

Toiminnan vastuuhenkilöt

Johtoryhmä

Yrityksellä on johtoryhmä, joka vastaa yrityksen päivittäisestä toiminnasta sekä toimii hallituksen tukena ja apuna päätöksenteossa. Johtoryhmän päätehtävät ovat ihmisten ja toiminnan johtaminen sekä talouden johtaminen. Johtoryhmään kuuluvat toimialueiden vastuuhenkilöt, Kontukotien kodinjohtajat ja palveluvastaavat sekä kaksi henkilöstön valitsemaa edustajaa.

Kontukotien vastuuhenkilöt

Mira Aaltonen

Kodinjohtaja, Kontu Toukola

puh. 040 631 5968

mira.aaltonen(at)kontukoti.fi

Tanja Kataja

Kodinjohtaja, Kontu Satama

puh. 050 476 4878

tanja.kataja(at)kontukoti.fi

Anna-Mari Kanto

Kodinjohtaja, Kontu Hopeakallio

puh. 050 450 6600

anna-mari.kanto(at)kontukoti.fi

Juho Viiala

Laatu- ja kehityspäällikkö

puh. 050 566 6372

juho.viiala(at)kontukoti.fi

Ravintola ja ateriapalvelut

Jukka Palo

Ravintola- ja ateriapalvelujohtaja

puh. 050 566 0749

jukka.palo(at)konnunkeittio.fi

Yrityksen hallinto

Teo Tuovinen

Talous- ja liiketoimintajohtaja

puh. 050 434 4216

teo.tuovinen(at)kaksinolla.fi

Rajkumar Sabanadesan

Hallituksen puheenjohtaja

puh. 050 370 6694

rajku(at)sabana.fi

Yrityksen hallitus

Rajkumar Sabanadesan

Hallituksen puheenjohtaja

Mikka Salonen

Hallituksen jäsen

Heikki Hauskaviita

Hallituksen jäsen

Skip to content